Старши треньорът на Монтана Емил Велев сподели след загубата от Лудогорец с 1:2, че нападателят на тима Атанас Илиев е признал пред него, че е симулирал за дузпа през първото полувреме на мача в Разград.

„Когато играем по-освободено можем да застрашим всяка противникова врата. Дадохме отпор на бъдещия шампион Лудогорец. Много бързо играят с топката, придвижват се по терена. Направихме много хубави неща през второто полувреме и можехме да изравним“, коментира Велев.

„Видяхте, че променихме някои неща през второто полувреме. Вкарахме Йордан Тодоров в лявата зона. Бяхме по-стабилни и ги нямаше тези свободни пространства от първото полувреме. Пропуснахме положения за 2:2. Не се знаеше до края на мача. Можеше и те да вкарат пак, но радващо е, че създаваме положения срещу такъв отбор. Теренът бе прекрасен, трябва всички терени в България да да са такива“, продължи той.

„Доволен съм от себераздаването и характера. Така се играе футбол, разбира се, и с технически умения. Лично Атанас Илиев ми каза, че вратарят не го е пипнал. Той ми каза, че няма контакт с Владо Стоянов. Съдиите се справиха с мача. Нямаше такива фрапантни неща, които да кажем, че са повлияли“, призна Кокала.

„Има още точки, за които да играем. Дори и Пирин да бяха паднали днес, нямаше какво да се промени толкова. Ние ги приемаме в предпоследния кръг. За мен нищо не е изпуснато в първенството. Искам да виждам отборът да играе със самочувствие. Целта ни беше да стигнем до финала и може би, след като постигнахме тази цел, сега играем по-спокойно“, завърши специалистът.