Отборът на Левски гостува на Монтана от 18 часа в пореден мач от 32-я кръг на А група. Левски е втори във временното класиране с 50 точки в актива си, на 14 от лидера Лудогорец и с 6 пред третия Берое.

Двубоят е от 18 часа в Монтана и можете да го следите в Gong.bg, да гледате с картина в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да слушате по Дарик радио.

Полузащитникът Мехди Бурабия се завърна в групата на Левски след три мача наказание. Бившият халф на Черно море най-вероятно ще остане на пейката, а наставникът Стойчо Стоев едва ли ще прави рокади в стартовия състав в сравнение с двубоя с Черно море, който Левски спечели с 5:1.

„Всеки мач е различен, надявам се теренът да позволява добър футбол. Времето може би е повлияло на състоянието му, дано това позволява да стане хубав мач. Това е целта ни за петък. Лукин все още е контузен, не е почнал пълноценни тренировки, другите са здрави“, спосели Стоев в навечерието на мача.

Тимът на Монтана е вдъхновен след класирането си за финала в турнира за Купата на България, но положението на тима в първенството остава много тежко.

Монтана е на последната девета позиция в подреждането в А групас 18 точки, на пет от осмия Пирин Благоевград. Футболистите водени от треньора Емил Велев ще излязат в мача с Левски от с желанието да „откраднат“ поне точка от „сините“. 

Съставът на Левски пък трябва да внимава до края на сезона, за да не изпусне второто място. 4Досега през тази кампания в трите мача срещу този съперник столичани дори не допуснаха попадение, но в последния сблъсък не успяха да победят Монтана у дома. 

Може ли да се получи изненада? Гледайте Монтана – Левски в петък от 18:00 часа по Diema Sport 2.