Наставникът на Монтана Дилян Иванов разкри на какво според него се дължи загубата на тима му от Славия с 1:3. Този мач на практика беше без значение за монтанци, защото те ще играят бараж за оцеляване с Поморие. Но беше много важен за "белите", които преследваха квота за Европа. 

"Отборът имаше доста кадрови проблеми, имахме хора с картони, знаете че ни предстои бараж. Запазихме ги тези хора и затова попълнихме групата с юноши. Представихме се достойно, но Славия заслужено ни победи", сподели Иванов пред Diema.

Този мач дойде само четири дни след загубения финал за Купата на България от ЦСКА с 0:1. Според него, това поражение е повлияло на момчетата му и това си е проличало в битката със Славия.  

"Нормално е да ни повлияе финалът, разстроени сме след него. Имахме голямо желание да го спечелим, но не успяхме", сподели Дилян Иванов, след което коментира и предстоящия бараж с Поморие. 

"Разузнали сме вече Поморие, гледали сме записи, отиваме да го спечелим този мач. Ще преценим през седмицата какво ще се случи с Христофор Хубчев, Пашов излиза след този мач заради червения картон. Ще трябва да съберем боеспособна група за този мач", завърши Иванов.