Наставникът на Монтана Ферарио Спасов остана изключително доволен от представянето на играчите си в мача с Ботев. Неговият тим разгроми "канарчетата" с 6:0, като специалистът призна, че е очаквал победата, но да не е и толкова изразителна. 

"Всичко е заслуга на момчетата. Ние треньорите готвим отбора през седмицата, но те са хората, които изпълняват всичко на терена. Днес видях един много мобилизиран отбор, който знае какво иска през целия мач." 

"Победата ни не подлежи на съмнение, беше постигната с много агресия. Ще ни трябват доста мачове, за да се утвърдим като отбор, с който всички да се съобразяват. Трябва да я забравим, защото ни предстоят много тежки мачове, не трябва да се заблуждаваме от 1-2 мача, че сме на високо ниво. Така трябва да продължаваме", сподели Спасов пред Diema.

"Във футбола всичко е относително, може да има и ранни, и късни голове. Влязоха ни положения днес, които бяха с настроение. Получават се понякога такива разлика, не очаквах такъв разгром, но очаквах да бием. Имаме силен отбор, на добра възраст, надявам се да се развиваме в тази насока. Дали ще бием, или ще падаме, трябва да го правим с чест." 

"Със сигурност няма да стреснем Литекс и Лудиогорец, които ни чакат. Ще ползваме силните си страни, ще се надиграваме с тях. резултатът ще е отражение на играта ни."

"Спечелихме точки от първите си два мача, защото играхме като отбор,. Имаме добри индивидуалности, но сме и добър отбор. Знаем си мястото в гьола, трябва да сме скромни и да си преследваме целите", сподели още наставникът на Монтана.