27 000 зрители ще имат възможност да наблюдават финала за Купата на България между ЦСКА и Монтана срещу билет с цена 8 лева. ПФЛ е определила тази ставка за пропуските, които ще се продават за секторите Б и Г на стадион „Васил Левски“. В по-голямата си част тези сектори ще бъдат определени за феновете на ЦСКА. Пропуските в сектор В ще са с цена 15 лева, а в А сектор ще се влиза срещу 25 лева. Феновете на Монтана също ще плащат по 8 лева за вход на стадиона. Агитката на монтанци ще бъде разположена в сектор „Лъвчетата“ между А и Б, като в зависимост от интереса ще се определи и броя на блоковете, които ще се отворят.

Продажбата на билети ще се осъществява предимно онлайн чрез системата на eventim. От ЦСКА са изразили желание сами да продават пропуските за Сектор Г, което желание ще бъде удовлетворено. Очаква се официално продажбата на билетите за последния мач от турнира за Купата на България да стартира на 3 май.

До края на днешния ден или най-късно утре ще стане ясно дали мачът ще бъде преместен с ден по-рано и да се играе на 24 май (вторник). Тази идея на ПФЛ е на база желанието да се хване последния почивен ден от майските празници. Планирано е мачът да започне в 16 часа, но и това окончателно ще бъде решено в близките часове.