От 3 май се пускат в продажба билетите за финала в турнира за Купата на България по футбол между ЦСКА и Монтана, съобщиха от Българската професионална футболна лига. 
Пропуските ще могат да се купуват онлайн и в мрежата от каси на Eventim в цяла България.  

Двубоят ще се играе на 24 май 2016 г. от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски”. От 3 май стартира и продажбата на касите пред стадиона. Към финала вече има огромен интерес след похода на играещия във "В" група ЦСКА до битката за трофея. 

Ръководството на Българската професионална футболна лига определи цени на билетите между 10 и 20 лева. Зрителите ще плащат по 10 лева за секторите "Г" и "Б". Цената за сектор "В" е 15 лева, а пропуските за сектор "А" струват по 20 лева. Деца до 7 години ще могат да влязат безплатно на стадиона заедно със своите родители.

Продажбата на билетите стартира на 3 май във всички платформи на Eventim. Компанията разполага с над 1000 точки за продажби на билети.

По този начин организаторите от БПФЛ и Eventim предлагат максимално улеснение за запалянковците на двата отбора да се сдобият с билети за финала. Привържениците ще имат възможност да си изберат желания сектор и мястото, от което искат да гледат мача, без да се редят на опашки, като в същото време могат да спестят време. 

"Още в първите часове след изиграването на срещите от полуфиналите на турнира стана ясно, че интересът към решителния двубой е огромен. Надяваме се, че в празничния ден ще станем част от вълнуващ спектакъл пред пълни трибуни”, обявиха от Българската професионална футболна лига.

Ето и местата за продажба на билети:

ОНЛАЙН:  www.eventim.bg
Касите пред стадион „Васил Левски” на ул. „Гурко” – от 3 май всеки ден от 10 ч. до 19 ч.
Еventim.bg – централен офис, ул. „6-ти септември” 58  - от понеделник до петък от 10 ч. до 18 ч.
Касата на Еventim на партера в The Mall – от 3 май всеки ден от 10 ч. до 22 ч.
Билетен център НДК - всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
Касата на „Арена Армеец” – от понеделник до петък от 9,30 ч. до 17,30 ч.
Всички офиси на „Български Пощи”
Всички магазини „Техномаркет” и „Технополис”
Всички бензиностанции на OMV
Всички каси на Еasy Pay