„Мач като всеки един. Беше изключително труден мач за нас, което се видя от всички зрители. Мисля, че Лудогорец ни превъзхождаше във всички линии и заслужено спечели. Беше хубаво от гледна точка на това, че миналата година Монтана стигна до финала и тази да направим нещо подобно, но за съжелание днес отпаднахме“, коментира футболистът на Монтана Стивън Петков след поражението с 0:4 от Лудогорец на осминафиналите в турнира за Купата на България.

„Тук съм, за да помагам на отбора с каквото мога и се опитвам да го правя. Честно казано, когато играя срещу отбори, в които съм играл, чувството е по-различно. Винаги, когато играя на Лудогорец Арена, на Герена или Стара Загора, където съм играл, мога да кажа, че е малко по-специално. Това е футболът все пак“, каза още Петков и продължи:

„Имах едно частично разкъсване на бедрения мускул. Благодаря на хората от клуба, че обърнаха внимание. Мисля, че вече съм готов. Не се случва за първи път някой отбор да домакинства на стадиона на противника. Не е моя работа да го коментирам. Ние излизаме на терена и даваме всичко от себе си.“