Нападателят на Монтана Стивън Петков сподели, че не се притеснява, че може да бъде изгонен от отбора. Това стана след загубата на монтанчани с 0:2 от Локомотив Пловдив в мач от 16-ия кръг на Първа лига.

"Не усещам никакъв страх, че може да ме изгонят. Не е моя работа кой се притеснява и кой не. Повтарям си, че в отбора всичко си е наред.", коментира Петков по повод това, че няколко футболисти бяха освободени.

"И ние вече се чудим къде да намираме причините за това представяне.  Доста са причините, не е моя работа да коментирам какво и къде не правим правилно. Винаги даваме всичко от себе си.", каза той.

"Винаги опаитваме да сме добре настроени и да не ни пречат загубите, но така е във футбола. Трябва да се научиш и да губиш и да побеждаваш", добави футболистът.

"Щом треньорът е казал, че трябват нови попълнения, значи сигурно е така. Това е негово мнение. Моите пет гола нищо не значат. Трябва да вкарам още пет. Лично аз не мога да се оплача, че нямам подкрепа в атака. Винаги съм казвал, че в Монтана има уникални футболисти, които могат да играят футбол", завърши той.