Наставникът на Монтана Атанас Джамбазки беше бесен от постъпката на играча на тима си Раиф Мурадов, който за 30 секунди си изкара два жълти картона и провали усилията на тима си в мача с Дунав. В крайна сметка монтанци стигнаха до 1:1, но до 81-та минута водеха с 1:0. 

"Имахме идеални ситуации на контра да решим мача, но не успяхме. Умишлено пуснахме по-близо до нас играчите на Дунав, за да ги изтеглим напред. Червеният картон обърка плановете ни в срещата", сподели Джамбазки пред DIEMA SPORT 2 и коментира проявата на Мурадов.

"Мурадов беше контузен, обърка смените, наруши ни ритъма. С контузии играха няколко момчета, принудих се да правя смени. Трима бяха с травми втората част и това ни се отрази много." 

"Малко не ни достигна да вземем три точки, но предвид червения картон и нарушената ни постройка, тази точка е добра. Ще има последици за Мурадов, не може така безотговорно да постъпи и остави момчетата да се мъчат. Това са два глупави картона, ще имаме сериозен разговор с него", сподели Джамбазки и коментира проблемите в състава си. 

"Имаме проблеми в лявата зона, ще видим за следващия мач как ще се окомплектоваме. Имаме само един човек на проби, ще преценявам тази седмица за него, Отборът трябва да повярва в себе си. Трябваше да се спре играта при падналия човек при гола на Дунав. Но и нашите момчета много наивно спряха, трябваше да внимават докрай", сподели Джамбазки и говори за назначението си начело на отбора, което е четвърто за него. 

"Временно ще изпълнявам треньорската функция, докато се намери друг треньор. Ще седнем и ще разговаряме кога ще се случи това. Аз бях най-близо до тима и преценихме да поема тима за няколко мача", заяви треньорът и коментира следващия мач с ЦСКА-София. 

"Ще видим с какъв отбор ще играем с ЦСКА-София. Отиваме да играем футбол, не се притесняваме. Няма какво да загубим в този мач, каквото и да стане, само можем да спечелим от него", завърши Джамбазки.