Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки честити победата на домакините.

"Заради хубавия терен на стадиона в Благоевград аз реших да не пестя някои от титулярите преди последния ни мач като домакини с Левски, каза той. Жалкото е, че дадохме жертви преди този мач. В него няма да вземе участие Димитър Илиев, който получи пети жълти картон. За контузията на Мирослав Иванов ще видим какво е положението, след като излезе снимката, но като видях как му е отекъл кракът, не съм много обнадежден, че ще може да вземе участие в двубоя с Левски."

Джамбазки каза, че през първото полувреме футболистите му са изпълнили по-голямата част от тактическите задачи, които е поставил. "През второто, добави той, отворихме играта, решихме да атакуваме, без значение какво ще стане. Пирин натиснаха, реализираха положенията, които имаха, играта стана двуостра и пред едната, и пред другата врата. Първоначалната ни идея бе да изиграем първото полувреме по-пестеливо, а второто да отворим играта - ние сбъркахме повече и загубихме мача. За мен неприятното е, че двама основни футболисти няма да могат да вземат участие с Левски."

Старши треньорът на Монтана каза още, че отборът му играе само за себе си. "Когато трябваше да трупаме точки го направихме, така че като цяло сезонът за нас е доста успешен", коментира той.