Старши треньорът на Монтана Емил Велев заяви, че всяка една спечелена точка е важна за отбора.

Двубоят между Монтана и Лудогорец е в петък от 15:30 часа и може да го проследите по Gong Play, Diema Sport и Gong.bg.

„Подготвили сме се добре и чакаме мача в петък с нетърпение. Не съм доволен от селекцията, защото се отказахме от чужденците, които дойдоха на проби. Останаха само двама – Оливие Боне и Набил Еженави и мъжа ви заедно. Това е в рамките на шегата. Той тренира сериозно, но надали ще започна с него в петък. Нуждае се от още време, за да се адаптира към нашия отбор, към цялостната обстановка, към момчетата и града. За него този период ще бъде по-дълъг“, коментира Велев.

„Пазим нашия терен за петъчния мач, за да може да се играе приличен мач. Прибегнахме до пътуване до Криводол, за да използваме техния терен“, добави треньорът на Монтана.

„Не сме разговаряли на темата за премиите. Всяка една точка ще бъде ценна за спасяването на отбора в А група.“

„Не съм мислил за заместник на Борислав Балджийски. Мисля, че от привлечените футболисти имаме и по-добри от него“, добави треньорът на Монтана.

„Лудогорец не взе нито един нов футболист и разчита на колектива, който изгради през последните две-три години.“

„Ние ще имаме нашите ситуации и трябва да бъдем спокойни, за да отбележим голове.“

„Защо да не е възможно Монтана да елиминира Литекс и да се класира за финала за купата. Когато дойде време за тези мачове, ще мислим за тях. Сега единствено и само мислим за нашето представяне за първенството, което е много по-важно“, каза още Емил Велев. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS