Треньорът на Монтана Атанас Атанасов демонстрира спокойствие пред камерата на DIEMA SPORT след загубата от Славия.
 
"Първата причина за загубата е, че не успяхме да реализираме положенията си. Не бяха много, но все пак играхме на чужд терен. Истината е, че не играхме добре. Сергей Георгиев липсваше, но все пак сме 23-ма души и всеки трябва защити шанса си. 
 
Без да бъда на 100 процента сигурен, но продължавам да си мисля, че имаше дузпа за нас в края на мача. Но каквото и да си говорим, няма смисъл - това е преценил, това е отсъдил.
 
Предстоят ни тежки мачове, от които трябва да вземем максимален брой точки. Трябва да бъдем спокойни, защото се вижда, че този сезон няма мач, в който да си обречен. Ще се борим до края и вярвам, че ще успеем.
 
Монтана е добър отбор, когато побеждава. Дано всичко е ферплей до края и се надяваме, че ще успеем да запазим мястото си в елита. Какво значи напрежение? Нали са професионалисти - излизат и играят. Не приемам твърденията, че сме изправени до стената и ще ни разстрелват", коментира Атанасов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.