Наставникът на Монтана Атанас Атанасов призна, че е със „смесени чувства” след равенството на неговия тим срещу Черно море. Монтана поведе в резултата, но допусна изравняване в края за 1:1.

„По принцип резултатът е справедлив на фона на това, че и двата отбора имахме ситуации. Резултатът е справедлив, макар че ми се искаше, предвид факта, че вкарахме първи гол, да победим, но не се получи. Сбъркахме при гола. Със смесени чувства съм. Всяка точка си е важна, но трите точки ни бяха много необходими”, коментира Атанасов

„Не ни достигна концентрация накрая, която не толкова, че не са желали играчите, но тя дойде от напрежението при 1:0. Виждахме победата и оттам нататък и имахме притеснения. И със смяната, която направих, малко се наруши баланса. При всички положения искам д а виждам повече във фаза атака. Имаше ситуации, в които трябваше да изчакахме хората от средата на терена, губехме топката. Мисля, че нашия отбор не е падал духом”, каза още той.

„И в мачовете със Славия, и с Ботев Враца, не сме играли лошо. Къде малшанс, къде индивидуални грешки, допуснахме загуби. Ако трябва да се връщаме назад – Ботев ни победи с един удар. Това е минало, взели сме си поуките и трябва на всяка цена да печелим точки, за да запазим мястото си в групата. Не сме спирали да работим тактически, което за мен е най-важното във футбола. Игрово трябва да надграждаме”, допълни Атанас Атанасов.