Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов не остана доволен от играта на неговия тим след загубата с 1:2 от Славия.

„Не играхме по начина,  по който показвахме досега. Играхме много по-слабо от това, което можем. Ситуациите през втората част, две мисля, че добри ситуации, почти 100 процентови, не ги реализирахме. Можехме до хикс да стигнем“.

„Тони не можа да влезе добре в мача. Не му се получиха нещата и затова го замених. Добър футболист, който във всеки един момент ще ни е много нужен“.

Антон Узунов
48 снимки

„Нормално е да сме притеснени, всичко си зависи от нас. Трябва да вземе максимален брой точки, за да се борим за оставане. Потенциалът, който имаме, ще ни достигне, за да можем да се преборим“.

„Няма слаби отбори в групата. И срещу Черно море ще трябва да бъдем максимално концентрирани, за да излезем с успех от мача. Всеки един отбор може във всяка една среща да излезе с положителен резултат“.

„Не ми харесва. 16 отбора си е най-добрият формат, по два мача. Този формат е, меко казано, някаква презумица на някого, който е искал да направи нещо, от което не става нищо“, заяви Атанасов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.