Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов останна леко разочарован от равенството 0:0 с Етър във Велико Търново.

„Аз съм по-недоволен, отколкото доволен. Имахме достатъчно положения, за да победим. Мачът беше такъв, че който вкара, може да бъде победител. Отчитам, че Етър също имаше ситуации, от които можеше да отбележи”, коментира Орела.

„В мача с Царско село не се получи, може би не избрах точните хора. Нямах и ориентация, само на спомени ми бяха тези футболисти. В тренировъчния процес обаче, тези хора си показаха и днес мисля, че се справиха добре. Благой Макенджиев днес беше перфектен. За първия мач Миро Митев, треньорът на вратарите, имаше думата, за втория аз си прецених и мисля, че Благо си свърши работата”, допълни той.

„Днес имаше достатъчно ситуации, добре изиграни, особено на Кики положението, топката случайно се удари в на Ицо главата. Тони Тасев също изигра много добре ситуацията. В крайна сметка точката си е точка, колкото и да ми се искаше да бъдат три. При загуба ситуацията ставаше много страшна. Имаме още един мач, където можем да се спечелим точка”, продължи специалистът.

Той обясни и за ситуацията с футболистите, останали извън групата за днешния сблъсък: „Лично мое решение е за хората, които отпаднаха от групата. Без амбиция и себераздаване няма как да стане. В България няма футболисти, които с полуусилия да постигат нещо”.