Наставникът на Монтана, Атанас Атанасов, смята, че неговият отбор се е представил на ниво, но не е успял да се възползва от шансовете си при поражението с 0:1 срещу Локо Пд. Той сподели, че Парвиз Умарбаев е трябвало да бъде изгонен заради посягането си в края на първото полувреме срещу Радослав Терзиев. 

„При всички положения бяхме доста добре разгадали отбора на Локомотив. Получаваха ни се нещата, имахме достатъчно ситуации, за да отбележим, които обаче пропуснахме. Минчев обаче вкара и така приключи мача. След гола не стигнахме до нещо, от което да изравним“, започна той.

„Искахме да играем на контраатака и донякъде се получи, но не си завършихме шансовете с гол. Има заряд, те се борят за челото, ние за спасение и прехвръкнаха някакви искри между Умарбаев и Терзиев. Умарбаев посегна и според мен трябваше да бъде изгонен.

„Късметът е на страната на по-силния. Нашите момчета изпълниха задачите си, но не успяхме да вкараме. Мястото ни ще се реши в плейофите, където срещу всеки отбор ще имаме своите шансове“, завърши Атанасов.