Нападателят на Лудогорец Елвис Ману бе избран за Играч на мача срещу Монтана. Той се появи принудително като резерва още в 21-ата минута, но през втората част успя да се разпише за 2:1 и да направи пълен обрат на резултата. В крайна сметка Лудогорец се наложи с 3:1.

„Доста труден двубой за отбора, за мен също. Влязох като резерва, не бях загрял. Имах нужда и време за адаптация. През второто полувреме все пак показах добра игра, отбелязах и втория гол. Вкараха ни още във втората минута и имахме много време да реагираме. Успяхме да го направим бързо, след това доминирахме изцяло в двубоя”, коментира Ману.

„Винаги е важно да спечелиш трите точки. Имахме трудна седмица и е важно да продължим да се справяме добре. В кариерата си съм играл много пъти като нападател. Не бе нещо ново за мен, правил съм го и преди. Първото полувреме бе опознавателно за мен, но през второто мисля, че се справих добре”.

„Най-важното бе да се движим постоянно. Най-важното бе да си сменяме местата и да объркваме защитата на противника. Трябваше да бъдем много активни и мисля, че го направихме добре през второто полувреме”, каза още той.

„За мен нищо не с е променя със смяната на треньора. Това е футболът. Треньорът идва, после си отива. За нас е важно да печелим мачовете си. Съжалявам за него, защото имахме добра връзка с него. Следващият мач срещу в Лига Европа ще бъде много различен. Тази седмица можем да се подготвим за това. Все още не сме мислили за следващия ни противник”, завърши Ману.