Отборите на Етър и Монтана се изправят един срещу друг в двубой от групата за определяне на изпадащите от предпоследния 31-и кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 17:30 часа и ще  можете да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

Това е последното домакинство за сезона на „болярите“, които се нуждаят от задължителни три точки, ако искат да запазят шансовете си за оцеляване в елита. В предишния кръг Етър записа първи успех в плейофите, след като се справи с 2:0 над Ботев Враца. В същото време Монтана записа единствения си успех именно над Етър и търновци ще се опитат да вземат реванш.

24 снимки

Великотърновци се надяват да получат допълнителна мотивация от страна на феновете си, като ги призоваха да помогнат в решителната битка с присъствието си. Добрата новина за треньора Александър Томаш е, че след наказание в игра се завръща защитникът Пламен Крачунов. Томаш обаче няма да може да разчита на контузения Хосе Кордоба.

Повечето кадрови проблеми обаче са в тима на гостите от Монтана. Отборът ще бъде воден от Светлан Кондев, тъй като Атанас Атанасов разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие в събота. Кондев няма да разчита на основни играчи като Тони Тасев, Владимир Айтов, Сергей Георгиев и Раян Сенхаджи.

19 снимки

КЛАСИРАНЕ В efbet ЛИГА / РЕЗУЛТАТИ / ПРОГРАМА


17:30 часа | ЕТЪР - МОНТАНА

Вероятни състави на двата отбора:

ЕТЪР: Христо Иванов - Здравко Илиев, Мариян Иванов, Пламен Крачунов, Христофор Хубчев, Ромееш Ивей, Божидар Кацаров, Симеон Мечев, Алдаир Ферейра, Милчо Ангелов, Преслав Боруков

Старши треньор: Александър Томаш

МОНТАНА: Благой Макенджиев – Валери Христов, Иван Михов, Стефан Цонков, Александър Башлиев, Янко Ангелов, Радослав Терзиев, Давид Кики, Стефан Каменов, Николай Минков, Росен Кръстев

Старши треньор: Светлан Кондев


Главен съдия: Ивайло Стоянов, град Петрич

Стадион: „Ивайло“, град Велико Търново