Заместникът на Никола Спасов на треньорския пост в Монтана - Светлан Кондев, сподели впечатленията си от поражението с 1:2 от ЦСКА. 

"Ние сме доволни от мача днес. Проблемът беше, че влязохме прекалено респектирани от отбора на ЦСКА. Първото полувреме играта не се получи, дадохме много свободни пространства и за жалост получихме гол. През второто полувреме момчетата излязоха така, както трябва да играят, и показаха доброто лице на Монтана", заяви Кондев. 

"Първото полувреме можехме да сме много по-агресивни и да не им даваме толкова свободни пространства. Проблемите ни дойдоха оттам. Второто полувреме изравнихме играта и стана равностоен мач."

"Ситуацията е такава в цял свят. Тази седмица подготовката ни бе нарушена, имаме болни футболисти, старши-треньорът го няма. Все пак затова сме 20 човека, мисля, че момчетата, които имахме, се справиха доста добре. Ние сме един екип, постоянно поддържахме връзка с Никола Спасов. Изпълнихме всичко, получи се донякъде. Мисля, че можехме и да измъкнем нещо от този мач, но не трябва да се правят трагедии. Продължаваме напред и си гоним целите", допълни Кондев.

"Има хора с оплаквания, може да ползваме тази седмица за възстановяваме, дългосрочни цели не можем да правим. Дано всичко е нормално. Добре е, че имаме пауза, за да може карантинираните футболисти да се върнат", завърши наставникът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.