Левски е много близо до уреждането на първо попълнение за следващия сезон. Това е националът на Бенин Давид Кики, който е футболист на Монтана, разкрива Мач Телеграф.
 
27-годишният бранител ще бъде привлечен по схемата „Билал Бари“. Както е известно, „сините“ взеха мароканския нападател преди около 40 дни, след като платиха ниска трансферна сума, но на „Огоста“ задържаха солиден процент от правата му.
 
От „Герена“ са категорични, че Кики, който е най-добрият футболист на Монтана, вече на 95% е сигурен за „сините“. Африканецът може да играе като ляв защитник и като халф-бек. Това го прави отличен вариант и при схема с четирима бранители, и при такава с трима.
 
В момента Давид Кики е в Африка, където онзи ден игра цял мач за Бенин при болезнената домакинска загуба с 0:1 от Нигерия в среща от квалификациите за Купата на Африканските нации. Футболистът на Монтана получи жълт картон през второто полувреме. Утре предстои решително гостуване на Сиера Леоне, от който ще зависи класирането на Бенин на континенталния шампионат.