Монтана посреща Левски на стадион „Огоста“ днес от 19:00 часа в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата ще бъде ръководена от Драгомир Драганов и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще проследим мача минута по минута. 
 
Настроението в двата тима е коренно различно. Домакините не познават загубата от началото на сезона - имат една победа и две равенства в актива си. От своя страна „сините“ все още чакат първия си успех в първенството, след като записаха едно равенство и инкасираха две поражения.
 
Треньорът на Монтана Никола Спасов няма да може да разчита на наказания Владимир Айтов, който получи червен картон при успеха над Етър. Добрата новина за наставника на новака в елита е, че след изтърпени санкции се завръщат Стефан Цонков и Николай Минков. Монтана записа първа победа през сезона в efbet Лига срещу Етър в миналия кръг.
 
През седмицата мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, членът на Надзорния съвет Константин Папазов и изпълнителният директор Павел Колев дадоха съвместна пресконференция, на която отговориха на най-наболелите въпроси около клуба. 
 
Треньорът на столичани Георги Тодоров отново има да решава не малко проблеми преди гостуването на Монтана. Симеон Славчев и Илия Димитров няма да могат да участват в мача заради контузии, звездата на тима Найджъл Робърта, който получи травма срещу Царско село, също няма да играе. След наказание се завръща Ивайло Найденов, който получи червен картон при гостуването на Арда.