Вратарят на Монтана Благой Макенджиев призна, че няма как да е щастлив след допуснатия гол от Черно море в своята врата, макар Монтана да взе точка от варненци в пореден мач от кръга у нас.

„По-добре да бяхме били. Не съм доволен от точката днес. Не ни достигна агресията, която принципно в доста мачове показвахме. Изгубихме много топки и се разпилявахме по терена, отваряйки пространства. Черно море са добър отбор и през по-голяма част владееха топката. Поставяха ни под натиск и е нормално да се пропукаш”.

„Не съм доволен от това, което показах. Когато сме допуснали гол, няма как. Може да сме доволни от една част от мача. Индивидуалните представяния не са най-важни, а най-важни са точките. Точка срещу Черно море е добре, защото целите на двата отбора са различни. Те имат класни футболисти, докато ние се борим за всяка една точка. Днес разочароващото е, че поведохме, а после ни изравниха. Ако беше обратното, щяхме да кажем, че сме много доволни”, завърши Макенджиев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.