Отборите на Монтана и Етър излизат един срещу друг в мач от третия кръг в efbet Лига. Срещата е в понеделник, 24 август, от 18:45 часа. Двубоят ще бъде ръководен от Владимир Вълков и можете да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT. Ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно минута по минута. 

Настроението в двата отбора е коренно различно преди сблъсъка край река Огоста. Етър изпитва трудности от началото на новия сезон и е на последното място в класирането без спечелена точка и голова разлика 0:7.

Добрата новина в тима от Велико Търново е завръщането в състава на Пламен Крачунов, който изтърпя наказанието си заради червения картон срещу Царско село.

През седмицата в отбора бе привлечен 20-годишният нападател Преслав Боруков, който доскоро бе собственост на английския Шефилд Уензди. Не е ясно обаче дали ще може да бъде картотекиран за гостуването на Монтана.

Монтана ще преследва първи успех за сезона след двете равенства с Арда (3:3) и Царско село (0:0). Домакините ще са без наказаните Стефан Цонков и Николай Минков, които бяха изгонени срещу "царете".

Стана ясно още, че Монтана няма да предложи договор на френския нападател Енцо Челестини, който беше на проби в отбора.