Старши треньорът на Монтана Никола Спасов остана изключително доволен от победата с 3:1 над Ботев Пловдив, която дойде след пълен обрат на резултата. Специалистът не скри радостта си от играта на своите момчетата, а това пролича от думите му след срещата на „Огоста”.

„Наистина днес изпитах удоволствие, че съм треньор по футбол. Момчетата го изиграха перфектно мача. Въпреки че ни вкараха първи, момчетата направиха всичко възможно да ни направят щастливи и мен, и публиката, както и всички хора, които са гледали мача. Това е отборът, който искам. Искам да бъдем агресивни, да тичаме, да вкарваме голове. Независимо, че получаваме, моята философия е, че трябва да вкараме повече от противника. Това и тренираме”, коментира Спасов.

LAP.bg
18 снимки

„Това ме прави щастлив. През цялото време доминирахме. Раздадоха се максимално момчетата, пресирахме по целия терена. Това е отборът, който искам да виждам.

В крайна сметка играхме футбол. Имаше страхотни атаки, постепенни атаки, контраатаки, крилата играха много силно срещу отбор като Ботев Пловдив. Това е постижение - да победиш отбор като Ботев Пловдив с 3:1. Много съм доволен, момчетата се гордеят. Не знам докъде можем да стигнем. Иска ми се да вземем още два футболисти, за да имаме конкуренция и да имаме по-голяма дълбочина в състава. Започват мачовете за Купата, ще има наказани, не дай си Боже и контузени. Само мога да се гордея с играчите си и се надявам да продължим по този начин”, каза още щастливият старши треньор на Монтана.