Наставникът на Монтана - Никола Спасов, коментира тежкото поражение с 0:4 от Левски. Разочарованият Спасов призна, че е очаквал отборът му да играе по съвсем различен начин в мача.

"Нищо не се получи за нас. Много слаба игра. Не съм очаквал, че по този начин може да изиграем мача срещу Левски. Липсваше ни всякакво самочувствие. Не мога да си обясня каква беше причината за това, но допуснахме много лесно гол, и то много. Просто нямаше как да се реагира. Срещата започна нормално, Левски от две положения направи един гол."

"Всичко бе нормално, докато не получихме и втори гол след наша груба грешка. После вече бе тежко с оглед и на играта. Не стояхме добре на терена. Доста хора в защитата и полузащитата изневериха, а в атаката по принцип си имаме проблеми. Отиваме до някъде и не можем да завършим, там е обяснимо. След като получихме още един гол в последните минути, а в 47-ата минута получихме и трети лесен гол... след него падна и четвърти и вече беше много трудно за реакция. Мачът просто се доиграваше. Оборът се обезвери и не можахме да използваме инерцията от първите три мача. Това са основните неща, които попречиха да вземем точки днес", заяви Спасов. 

"Най-вече ми се иска да дойде нападател. Няма светлина в тунела, но се надявам. Има две седмици, дано да дойде нападател, защото ще ни бъде една идея по-лесно", допълни специалистът.