Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов не скри задоволството си от победата над ЦСКА 1948 в първи мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Тимът от „Огоста” се наложи с минималното 1:0, въпреки че в голяма част от срещата игра с човек по-малко.

"Наистина изключително съм доволен, защото до червения картон надиграхме добрия отбор на ЦСКА по всички показатели. Комплименти за играчите. Себераздаването, желанието, винаги съм твърдял, че имаме добри играчи, които им трябва самочувствие. Можехме да победим и с по-голям резултат”, сподели Орела.

Още по темата:

 

„Тактически и функционално стояхме много добре. Дори и с десет човека не се огънахме. Да, защитавахме си, но това е нормално. Отборът на ЦСКА бе обезличен. Имаха едно положение, допуснахме тактическа грешка, но всичко друго бе добре.  

Комплимент за нашите играчи е, че не се огънахме, не се примирихме и търсихме победата до последния момент.

„Казах и преди дни. Бари е добър футболист безспорно, но щеше да има мачове, в които щяхме да играем както днес - без Бари. Така играхме и в Стара Загора. Имаме вариативност. Старанието и характерът са водещи за играчите на Монтана. Няма нещо, което е на всяка цена. И ако бяхме загубили днес,  нямаше да се откажем. Ва крайна сметка този мач беше бонус”, каза още той.