Президентът на Монтана - Румен Панайотов, коментира състоянието на отбора. Северозападният тим също не бе подминат от коронавируса, а босът на клуба разкри подробности за футболистите, прекарали заразата. 

"Надявам се до края на седмицата всичко лошо да отшуми. Ще направим PCR тестове на всички, така че очаквам отборът да се събере целият, с изключение на Никола Спасов, чието лечение продължава. При него се оказа малко по-сериозно, но се надявам по най-бързия начин да се развият добре нещата. Неприятна ситуация, но животът предлага всякакви изненади", заяви Румен Панайотов. 

"Валери Христов приключва карантината си в петък и ще се завърне в понеделник. Имаме си своите проблеми и неща за решаване, но ще се постараем всичко да е както трябва. В крайна сметка, имаме доста футболисти, които трябва да дадат максимума си. Най-важното е да вземем всички мерки и да предпазим играчите."

"Излезлите от карантина не са в най-доброто си състояние, но има достатъчно време до неделя. Ще видим как ще бъдат функционално." 

"В efbet Лига няма случайни отбори. Не можеш да подходиш несериозно, всеки мач е тежък и ние даваме уважението си към всеки клуб. В същото време, се опитваме да реагираме по подходящ начин. Всяка точка е изключително важна, така че търсим положителен резултат всеки мач", допълни президентът на Монтана.