Наставникът на Монтана Никола Спасов остана доволен от успеха над Етър с 1:0, акцентирайки, че отборът му е пропуснал доста шансове. Спасов призна, че футболът не е “PlayStation”, след като феновете на отбора иска бързо да се решават мачовете.

„Мисля, че не създадохме малко положения, но нямахме завършващ удар. От 30-ата секунда можехме да открием, а до третата минута имахме положения, в които трябва да вкараме. И в първото създадохме много, в средата тогава имаше дузпа, за която се даде авантаж. Не мога да кажа, че съм недоволен от играта. Не сме някакъв супер отбор, за да препарираме отборите за минути. Имаме противници, които искат да играят добър футбол. Виждам, че тук хората са претенциозни и бързо да се решават мачовете. Това обаче не е PlayStation. Ние се стараем, когато останахме с човек повече, а след това ни изгониха наш, то ние контролирахме мача. Дадохме много малко шансове на Етър. Ние имаме много ситуации, в които нямаме финалния удар”, каза Спасов.

„След като вкарахме гола, направих две дефанзивни смени. Познавам и отбора си, така че ми беше по-лесно да взема предварително тези решения”, завърши Никола Спасов.