Вратарят на Монтана Благой Макенджиев обяви, че не е очаквал толкова лесен мач при гостуването на Берое. Срещата в Стара Загора завърши при 0:0, въпреки че гостите играха почти 80 минути с човек по-малко.

“Аз имах най-малко работа от целия отбор. Берое владееше инициативата, имаше предпоставки за добри положения, но целият отбор се справи добре. Целта беше да не загубим", започна Макенджиев.

"Взехме точка с много голяма дисциплина и себераздаване. Берое има суперкласни футболисти, а ние успяхме да ги обезвредим. Имаха 1-2 удара за статистиката. Не очаквах да имам толкова малко работа предвид класата на Берое. Компенсирахме човека по-малко. На един от пет пъти нещата се получават по този начин, но днес се получиха. Целта ни е оставане в групата и се надявам, че това нещо ще се случи”, каза Макенджиев.

Тежка година за българския футбол. За нас колеблив сезон, на приливи и отливи. Можеше да вземем и повече точки, но това е действителността в България. Изпращам тежка година, изпаднах с Дунев, но да сме живи и здрави. Нещата ще се оправят", акцентира стражът на Монтана.