Тази вечер в 18:00 часа Левски излиза срещу Монтана в сблъсък от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Поради невъзможност монтанци да приемат "сините" в Монтана, двубоят беше преместен на "Георги Аспарухов".

Монтана направи един отличен отбор, който е в състояние да изненада всеки съперник, а с оглед и на това, че двубоят е един всичко може да се случи. Момчетата на Ферарио Спасов отстраниха Черно море в предишния кръг, което коства и оставката а Георги Иванов - Гонзо.

Левски ще е без един от стълбовете си в отбрана, а именно двубоят ще бъде пропуснат от Иван Горанов, който е с травма.

Монтана няма да разчита на контузените Атанас Илиев и Стефан Цонков. В тяхно отсъствие наставникът се очаква да пусне в игра Василев на вратата и Даниел Георгиев, Михов, Айтов и Колев в отбрана. Васев и Йорданов ще са двойката опорни полузащитници, а Сергей Георгиев и Коконов ще оперират по крилата. Атаката ще води Антонов, а зад гърба му ще действа Балджийски.

Треньорът на "сините" Делио Роси се очаква да направи някои промени в състава си спрямо равенството на тима с ЦСКА. 

На вратата отново ще стартира Митрев, а в отбрана пред него ще действат Цветкович, Ейолфсон, Яблонски и Орачев. Нелуц Рошу ще получи шанс като титуляр в средата на терена заедно с Панайотов. Кабрал също се очаква да стартира като титуляр на дясното крило, а отляво ще бъде пратен Прохазка. Мапуку ще води атаката, а зад гърба му ще стартира Вутов.

Срещата е от 18:00 часа и ще може да я наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.

30 минути по-рано Славия се изправя в същата фаза на турнира срещу Локомотив Пловдив. "Смърфовете" се представиха слабо срещу Черно море в последния кръг на Първа лига, а това отприщи недоволството на феновете, които поискаха оставката на треньора Войн Войнов, но сега в мача за Купата нещата могат да се променят и Локо да се върне на победния път.

Славия също едва ли отписва турнира, а със сигурност Симонович е подготвил изненади за съперника от Пловдив.