Отборите на Левски и Лудогорец ще бъдат гости на собствените си стадиони на 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

„Сините“ ще приемат Септември София на „Герена“, след като от втородивизионния тим искаха да домакинстват на „Арена Царско село“, но от БФС не им позволиха. По този начин двата тима се разбраха двубоят да е на стадиона на „сините“.

Двубоят между Монтана и Лудогорец, от същата фаза на надпреварата, ще се играе на „Хювефарма Арена“ вместо на стадион „Огоста“. Промяната се налага заради извършващи се ремонти на тревното покритие на стадиона в Монтана. 

Ето какво гласи Решението на СТК към БФС:

Поради извършващи се ремонти на тревното покритие на ст. Огоста, Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България,  между отборите на ПФК „Монтана 1921“ Монтана и  ПФК „Лудогорец 1945“ Рз  – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 14.30 часа на стадион Хювефарма Арена Разград, вместо на стадион „Огоста“ гр. Монтана.

Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България,  между отборите на ПФК „Септември“ Сф и  ПФК „Левски“ Сф  – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 17.30 часа на стадион Виваком Арена -Г. Аспарухов.