Футболистът на Монтана Даниел Генов е уверен, че тимът му, който е на последното място в класирането на Първа лига, ще успее да се спаси и да остане в елита. Той коментира и загубата с 0:3 от Берое в мача от 25-ия кръг на Първа лига.

"Не знам какво да ви кажа. Изиграхме доста добро първо полувреме. След това имахме проблеми в средата на терена, защото Гаджев излезе заради жълтия картон. Но през второто полувреме започнахме по агресивен начин. Доста добре играхме и контролирахме нещата. Трябваше да вкараме гол, но получихме такъв от една наша грешка. След това се амбицирахме и играхме още по-добре и после получихме втори гол и тогава мачът приключи.", заяви Генов.

"За мен е нелогично, защото мисля, че играхме доста по-добре от отбора на Берое и загубихме с нелогичен резултат. Липсата на голове я има още от първия полусезон. Стивън Петков е контузен, а сега има нов нападател. На тренировки работим и вкарваме, но когато дойде мач или е от липса на качества или на самочувствие и късмет. Всеки един футболист е е важен. Ние не сме от големите отбори и Стивън е важен, защото е голмайсторът ни.", каза още той.

"Визитката му е доста добра. Направихме само една тренировка с него. Все още не сме се опознали какъв е като личност и футболист. Надяваме се да пасне на отбора и да ни помогне, защото затова е дошъл.", разкри Генов.

"Аз съм убеден, че отборът ще се спаси.", завърши уверено футболистът.