Наставникът на Монтана Атанас Джамбазки не се притеснява от загубата нас тима с 1:2 от Пирин в мача от 21-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът смята, че така отборът се калява, а пък няма какво да губи, тъй като така или иначе ще играе плейоф за оставане в елита.

„Докато не започнем да си вкарваме положенията трудно ще вземем нещо. Отварям голяма скоба, тъй като за нас всички срещи докато започнат баражите са като контролни мачове. Сега момчетата страдат, защото изпуснаха да вземат нещо от мача. Не беше много важно да вземем нещо, ние реално не можем да наваксаме точки за нещо повече.”, коментира Атанас Джамбазки

„Този отбор реално работи от 17 януари. На 95% нов отбор, който трябва да е готов за май месец. Ще се види май месец на какъв състав ще се заложи. Имаме доста нови момчета. Евгени Александров и Дани Гаджев не са играли от доста време, но сега им се дава шанс.”, сподели той.

„Максимално затруднихме Пирин. За тях мачът беше важен, за нас не чак толковаИдеално първо полувреме и трябваше да водим с 2:0 на почивката, но до май месец ще трябва да изчистим грешките. Няма какво да съжаляваме. Продължаваме да се готвим.”, каза още треньорът.

„Тези загуби каляват момчетата. Няма да наведем глави, казах им го. Продължаваме. Имаме мач с Горна Оряховица. Ние трябва да се представим добре, когато трябва да се представяме добре. В загубите ще израстнат, ще се каляват и трябва да имат по-голямо самочувствие пред гола, за да можем да си реализираме положенията. Нищо психологически няма да се отрази на отбора.”, завърши той.