Старши треньорът на Монтана Стевица Кузмановски заяви, че с неадекватните си изяви неговите футболисти са улеснили отбора на Верея да стигне до победата.

„Не успяхме през тези две седмици да намерим подходящи хора за центъра на защитата. Проблемът е в много неща. Във всеки един мач изпитваме тези проблеми. Не успяваме да се справим. Ще продължим да търсим нов футболист. Мисля, че ще станат някои неща през тези две седмици, но не успяхме. Заслужена победа за Верея. Честитя на момчетата, които изиграха добър мач. Ние им позволихме донякъде с неадекватни изяви в защита. Имахме някакъв шанс да се върнем в играта, но пропуснахме дузпа. Дори през първото полувреме при 0:1 Христос центрира добре и Маркиньос трябваше да изравни“, коментира Кузмановски.

„Няма напрежение. Ние сме последни, но това трябва да ни мотивира, за да излезем от тази позиция. На някои явно им пречи по-голямото напрежение. Трябва да се работи още повече от тази психологическа гледна точка. Трябва да работим и да гледаме към следващия мач“, добави треньорът на Монтана.

„Винаги съм бил оптимист, без значение от ситуацията. Ако мислим негативно, няма защо да се работи. Футболът е спорт, в който до последно трябва да си оптимист. Трябва обаче да си концентриран и да имаш надежда до последно. Винаги съм оптимист, че може да бъде по-добре и вярвам, че ще стане по-добре“, каза още Стевица Кузмановски.