Монтана отписа сърбите за гостуването на Верея

Трима титуляри отпаднаха от групата на Монтана за предстоящото гостуване на Верея. Мачът на „Трейс Арена” е събота, от 20 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Заради контузии двубоят в Стара Загора ще пропуснат защитниците Блажо Игуманович и Бирахим Сар и полузащитникът Даниел Гаджев.

Сръбският вратар Неманя Счекич, сънародникът му Небойша Иванчевич и 20-годишният нападател Александър Веселинов също не намериха място сред 18-те.

Младият централен защитник Марио Благоев замина с отбора, но ще влезе в игра само, само в краен случай. Тази вечер от 18 часа монтанци ще направят една тренировка на едно от помощните игрища на „Трейс Арена”. Тя ще се води от Дилян Иванов, който за пореден път ще изпълнява ролята на старши треньор и ще дава наставления на футболистите от пистата по време на мача утре.

Играта на монтанци от официалната трибуна на „Трейс Арена” внимателно ще анализира новият наставник на монтанци Атанас Атанасов-Орела, който в понеделник встъпва официално в длъжност.

Групата на Монтана за гостуването на Верея Стара Загора:

вратари: Евгени Александров, Корин Брокс Мийд;

защитници: Иван Михов, Диарасоуба Бамба, Юлиян Чапаев, Марко Яколич, Сантяго Вияфани,Марио Благоев;

полузащитници и нападатели:Костадин Дяков, Антони Иванов, Джордже Ивеля, Сергей Георгиев, Петър Атанасов, Даниел Генов, Андреас Васев, Атанас Илиев, Стивън Петков, Саер Сане.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Монтана

Монтана