Отборите на Монтана и Берое излизат един срещу друг във втори мач от 25-ия кръг на Първа лига. Вчера той бе открит с двубоя Славия – Локомотив Горгна Оряховица, спечелен от „белите“ с 3:1.

Срещата между Монтана и Берое може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY, а най-интересните моменти от двубоя по традиция може да намерите на GONG.BG. Началният час на мача, който ще се играе в Ловеч е 17,30.

Монтанци влизат в тази битка с нагласата, че каквото и да направят в нея, ще си останат категорично последни в класирането на редовния сезон на Първа лига.

Беройци пък са с повдигнато самочувствие след успеха над Левски в миналия кръг, с който сложиха точка на серията от три поредни загуби.

Наставникът на домакините Атанас Джамбазки не може да разчита на контузения Стивън Петков, но в същото време в тима привлякоха интересно име – Саер Сане. Французинът, който има доста богата визитка, е минал през отборите на Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен. Не е изключено Сане да дебютира още днес в двубоя срещу старозагорци.

В същото време в редиците на гостите от Берое се завръщат двама играчи. Това са капитанът Иво Иванов и Веселин Пенев. Карлос Охене продължава да изтърпява санкцията си.