Старши треньорът на Монтана Антони Здравков сподели разочарованието си от многото пропуски на своите футболисти през първата част на двубоя срещу Етър, впоследствие загубен с 0:1. Наставникът заяви обаче, че е оптимист заради играта на своите и заяви очакванията си в следващите кръгове тимът да навакса с точките.

"Пропуските пред вратата на противника ни лишиха. Особено през първото - не можахме да реализираме. През второто една нелепа грешка и ни наказаха. През последните минути се оголихме много и можехме да допуснем още 2-3 гола. Целта беше да спечелим двубоя, дали ще паднем с един или два гола, няма такова значение. Изисква време да постигнем исканото".

"Определено през първото ми харесаха. Това, че е първи мач не е оправдание. Тренирали сме, играли сме контролни мачове. Пръвенството почва от първия кръг, не от втория или третия. НИкога няма да се оправдая с такова нещо".

"Смятам, че може да постигнем целите си. Не можахме да намерим човек за върха на атаката. Нито зимата, нито сега. Бюджетите тук не са като в А група. Имаме различни варианти. Тези, които дойдоха сега ще се напаснат. И това не трябва да бъде оправдание. Не мисля, че нападателите са прекалено скъпи, трудно все пак ще намерим качествен футболист с голяма класа. При нас класните са хората с опит. Пътят продължава, но е неприятна загубата. Приемаме, че Етър е един от конкурентите, със сигурност. От показаното като игра съм спокоен. Не ме успокоява това, че не материализираме положенията си. Оччакваме в следващите кръгове да наваксаме точково. Срещу всеки отбор трябва да търсим точките", завърши Здравков.