Старши треньорът на Монтана Антони Здравков остана доволен от представянето на неговия тим, но само през първото полувреме на мача срещу Хебър, спечелен с 3:0. И трите попадения паднаха именно през първата част.

„Целият отбор седеше добре на терена, чужденците те са в отбора да си вършат работата. Момчета заслужават добри отзиви за първото полувреме. Не съм доволен от второто полувреме. Типично по български спряхме, не съм привърженик на този стил“.

„Те са млади хора, и те правят грешки. Пейката ни е доста къса. Справят се, има какво още да се иска. Предишните мачове не можа да ни се получи, трябва да имаме повече увереност“.

„Моята идея за класирането на Монтана е де играе печеливш футбол. Тръгнахме с две равенства, това са четири изпуснати точки. Въпреки всичко от първия до последния ден, в който съм тук, отборът ще се бори докато съм тук“.

„Тези мачове са след прекъсването за националните отбори. Преди това имаме мачове със Септември Симитли и Етър. Ако натрупаш точки и увереност, е нормално да търсиш и друга реализация“, заяви Здравков сред двубоя.