„Не е най-важното кой по ред гол съм вкарал. Можеше да стигнем до по-изразителна победа. Ако си бяхме вкарали положенията през второто полувреме, щеше да е по-добре. В първите 30 минути на първото полувреме бяхме неузнаваеми. Хубавото е, че през второто полувреме се събрахме и излязохме да обърнем мача. Играем мач за мач, защото всички отбори се хвърлят срещу нас на 200%”, коментира Атанас Илиев, който вкара един от головете за победата на Монтана над Литекс с 2:1 в 13-ия кръг на Втора професионална лига.

„Трябва да играем всички мачове като през второто полувреме, няма да имаме проблеми срещу никой. Царско село не искам да ги коментирам, защото там работата е ясна”, добави Илиев.

Футболистът на Литекс Пламен Николов пък коментира: „Да, може би спечелихме симпатии, но не ни е приятно, че не взехме поне точка. През първото полувреме можехме да затворим мача. Монтана е може би най-класният отбор, срещу който сме играли. През второто полувреме сравнително рано успяха да ни изравнят.”

„Монтана вдигнаха оборотите и ни подложиха на натиск, който ни накара да допускаме грешки. Не успяхме да се справим по най-добрия начин и при някоя от контраатаките да отбележим”, каза още Николов и добави:

„Треньорът работи добре и може би новите футболисти имат голямо желание, и паснаха добре. В случая има и резултати. Искаме във всеки един мач да бием. Не си поставяме за цел на всяка цена да влезем в Първа лига, но ако имаме шанс, ще го използваме.”