Старши треньорът на Марек Дупница Цветан Видински остана изключително разочарован след драматичната загуба с 1:0 в гостуването на Монтана. Той сподели, че тимът не играе лошо, но за пореден път губи точки и няма късмет.

„Както в последните мачове - ние си тръгваме с празни ръце. Не играем лошо, но нямаме концентрация във важните моменти и губим точки. Не можем да вкараме гол. Доста нелепо в 90 и не знам си коя минута. Имаше доста единоборства, смени, чак шест минути добавено време. Така е преценил съдията. Имам претенции само за един жълт картон.  Поредни изгубени точки в нашия актив. Играем прилично, но губим точки“.

„Имахме положения, особено през първото, 100%-ви. Да не се връщам назад, защото ми идва в повече. Опитваме се да играем футбол. Отборът е изграден изцяло с играчи от Трета лига. Трябва ни опитен нападател, който да реализира положенията. Продължаваме по същия начин. Пътят е пред тях – млади са. Дай Боже, да се спасим и пак да играем професионален футбол. Заслужавахме точката“.

„По принцип, като махнем Етър, ни вкарваха с едно положение и с един удар получаваме гол. В последните 5-6 кръга имаме гол само от дузпа. Всичко друго е празно, нула. Опитваме, въртим, но не се получава. Днес дадохме шанс на най-младото момче в атака. Дано има късмет и да се получи това, което очаквам от него. Не можем с този бюджет да си позволим класни футболисти. Затова си играем със момчетата от Трета лига. Само един или два, които са играли в А и Б група. Няма какво да си кривим душата. Мен ме притеснява, че губим по нелеп начин. За поред път малшанс. Програмата също е доста сложничка. Дай Боже, някой ден да имаме късмет скоро време“, заяви .