Последните две срещи от 26-ия кръг във Втора лига ще се изиграят днес. Янтра приема третия в класирането Монтана в мач, който може да накара домакините да погледнат по-смело към третото място класирането. Евентуална победа ще скъси разликата между двата отбора на три точки, като Янтра ще се изравни с Добруджа.
 
Монтана ще трябва да се справя без един от най-добрите си играчи Кевин Беманга, който се контузи на тренировка и ще се лекува в Пловдив. За първи път в групата от дълго време попадна Богдан Костов, който е напълно възстановен след операция. В състава на Янтра ще отсъства Велислав Василев заради наказание. Домакините ще са и без Велислав Вуцов, който също изтърпява санкция след натрупани жълти картони. 
 
Двубоят в Габрово започва в 16:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно.  
 
Половин час по-късно започва мачът между дублиращия тим на ЦСКА 1948 и Литекс. Двата отбора са в средата на таблицата, като "червените" имат една точка повече. 
 
От 16:30 часа:
Янтра - Монтана
 
От 17:00 часа:
ЦСКА 1948 II - Литекс