Няма как да не съм доволен. Все пак показахме играта, която ние предпочитаме. Пречупихме опонента с нашето силно оръжие – владеенето на топката. Играхме атакуващ футбол, създадохме много положения, можехме да вкараме и още, но аз и на това съм доволен. Това сподели старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков след победата с 2:0 над Монтана в дербито от Втора лига.

„Знаехме, че Монтана е един от най стойностните отбори в групата. Изключително обигран отбор. Ние сме стремим да играем атакуващ футбол. Вкарахме два гола, можехме и още, но съм изключително доволен. Хубавото е, че създаваме положения и то след добри комбинации. Създаваме зрелище и излизаме на такива ситуации. Работим, за да развиваме нашата игра. Не можем да делим нашите противници. Държим едно постоянство. Отборът е изключително добър, изграден отбор, който изповядва атакуващ футбол. Моята философия е същата. Имаше някои неща в защита, за които трябваше да поработим откакто дойдохме. Искам моите футболисти да изпитват удоволствие на терена”, каза още той.

„Ако кажа, че не следя Септември, ще излъжа. Следя целия български футбол. Концентриран съм върху нашето представяне. Ще дойде и мачът със Септември. Дотогава ще има още много мачове, сега мислим за Локомотив Пловдив”, допълни специалистът.