Лудогорец II победи Монтана с 3:2 след фамозен гол на Влади Найденов в 90-та минута. Двата отбора изиграха страхотен двубой, който определено бе над нивото на Втора лига. Зрителите се насладиха на истински спектакъл с обрати и красиви голове. Вторият отбор на "орлите" записа четвърта поредна победа и се утвърди на третата позиция във временното класиране, което е най-високото постижение на тима досега.  
 
Още в 6-ата минута Владислав Найденов надбяга отбраната на гостите, но Димитър Илиев успя да спаси удара му. Минута по-късно Доминик Янков изведе Найденов в отлична позиция и той прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. В 15-та минута Пламен Пепеляшев извади удар от упор с глава на Мехди Уамри, а четири по-късно Доминик Янков опъна мрежата на Монтана след бомбен шут извън границите на наказателното поле за 1:0. 
 
В 31-та минута удар на Димитър Илиев разтърси напречната греда, малко след това гостите изравниха чрез Андреас Васев. 
 
След подновяването на играта фантастична комбинация между Цветослав Петров и Владислав Найденов завърши с хубав пас на последния, а влезлият като смяна Росен Иванов вкара за 2:1. Последва натиск на Монтана, който доведе до изравнително попадение в 87-ата минута, когато Стилиян Николов вкара с глава след корнер. Домакините обаче не се предадоха и в 90-ата минута след бърза контраатака Владислав Найденов нахлу отдясно и с бомбен шут не остави никакви шансове на Димитър Илиев - 3:2!
 
Задоволство от победата след мача изрази старши треньорът на дублиращия тим на Лудогорец - Тодор Живондов.  
 
"Наистина се получи атрактивен мач, вярвам, че с него доставихме удоволствие на нашите фенове. Демонстрираме постоянство, което се дължи на великолепния колектив. Удоволствие е да се работи с тези момчета, които дават всичко от себе си и често играят на предела на възможностите си, коментира Живондов.