Предводителят на Монтана - Николай Митов, говори след загубата на отбора му от Янтра Габрово след обрат. Митов смята, че мачът в Габрово няма да се запомни с много футболни достойнства, а две дузпи, реализирани от Даниел Младенов донесоха успеха на габровци.

„Стигна се до този обрат, тъй като не изиграхме някои ситуации добре. После влезе напрежение, брак, припряност. Не трябва да бъде така, но явно е. Те бяха разколебани и отворени. Само трябваше да играем. Ние самите от брак се разколеба мача и нямаше някакви футболни достойнства. Казах на момчетата, че исках второто полувреме да свалим топката. Не се получи, стана едно ритане. Не стана футбол. Който иска да играе футбол на високо ниво, без значение от възрастта, излизаш в тези мачове показваш и те взимат нагоре. Давам път на младите, но трябва да си го извоюват и вървят нагоре. Поуките ще ги взема след анализ на мача. И от загубата трябва да вземем, гледаме напред“.

„Не се отрази паузата на нашето темпо в никакъв случай. Дори се възстановиха някои хора. Имаме 20 човека. Който е здрав, играе. Всеки мач да побеждаваме се борим. Накрая ще видим“, завърши Николай Митов.