Полузащитникът на Монтана Емануил Личев не успя да се възстанови от травмата на кръста и отпадна от групата за гостуването на Литекс. В нея не попадна и Борислав Дамянов, който все още не е готов за игра след претърпяна операция на коляното. Отборът направи последна тренировка на клубната си база днес преди обяд и в ранния след обяд тръгва за Тетевен.

 

В клубния автобус ще се качат 19 футболисти, като един от тях ще отпадне непосредствено преди мача. Напътствия на футболистите край тъчлинията на стадион „Георги Бенковски“ в Тетевен ще дава Светлан Кондев, който ще бъде вписан в тимовия лист като старши треньор. Той ще остане на поста временно, до избора на заместник на подалия оставка Антони Здравков. Кондев върна в групата Стефан Каменов, който се очаква да започне в титулярния състав.

Групата на Монтана за мача с Литекс: 

вратари
: Петър Л. Петров, Петър Д. Петров 

защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Михаил Минков, Иван-Йоанис Атанатос, Петко Ганев; 

полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев, Тони Иванов, Даниел Пехливанов, Аджи Бентабал. старши треньор: Светлан Кондев.