Старши треньорът на Царсло село Никола Спасов не бе доволен от своя отбор след първата загуба за сезона във Втора лига - с 0:2 от Монтана. Според опитния специалист неговият тим е играл с необясним страх и неувереност.

"Най-важното беше, че не можахме да изиграем мача както искахме. Не бяха спокойни, имаше припряност, неоправдан страх и неувереност. Без да ни надиграват категорично, взеха една категорична победа. Головете паднаха в ключови моменти", заяви Спасов в своя анализ на двубоя. 

"Без да имат надмощие или да контролират играта...не започнахме второто (полувреме) лошо, но по същия начин - бърз гол получихме, получихме втори гол бързо, футболистите се изнервиха."

"Само в отделни моменти загатвахме това, което можем. Не мога да си го обясня, има го това нещо. Не ми харесва, ще се постарая да го изчистим в характера на футболистите, нищо друго не мога да направя. Не изиграхме добре мача. След 2:0 много некоректно Веско Минев и Пламен Тенев получиха червени картони и утежниха максимално отбора."

"Ще се справим с по-добра игра и по-голяма увереност", завърши Спасов.