Като жизненоважни определи спечелените три точки срещу Царско село асът на Монтана Николай Цветков, според когото няма съмнение в това кой от двата фаворита за място в Първа лига е по-добрият.

"Чисто футболно аргументи смятам, че нашият отбор е доста по-стойностен от този на Царско село. Доста нерви, не стана много качествен мач, но за нас тези 3 точки бяха жизненоважни", сподели той пред DIEMA SPORT.

Относно реализирания от него гол, Цветков сподели: "Това е моята работа на терена, да се включвам от втора позиция, в случая материализирах усилията на целия отбор."

"Пред собствена публика сме доста солидни, проблемите ни идват при гостуванията. Надявам се от следващото гостуване на Поморие да печелим и като гости трите точки."

"Нашият терен предразполага за добър футбол, не го използвам за оправдание, но на доста места терените не са добри и това изравнява силите."

"Изключително важно е, ако не бяхме спечелили разликата щеше да е огромна с тима на Царско село, но трябва да започнем да печелим и като гости."