Наставникът на Монтана – Николай Митов, остана много доволен от спечелената точка срещу Спартак Варна в дербито на Втора лига. Срещата на стадион „Огоста” завърши при резултат 1:1, а специалистът похвали играчите си за раздаването.

„Доволен съм! Трябва да бъда честен и да кажа, че можеше и да загубим мача, можеше и да вкарам. Като цяло съм доволен от точката. Аз съм максималист, но играхме срещу много силен противник. Свалям шапка на момчетата, за това,  което правят. Ние сме изцяло нов отбор. Трябва да изградим основа, и ние я правим. Има си неща върху , които трябва да работим. На тези момчета казвам „браво” и си вървим по нашия път”, сподели Николай Митов.

„За борба, за раздаване няма какво да говоря. Има други компоненти, които искам да правим, които в момента няма как. Аз съм реалист. Момчетата имат подкрепата и търпението.”

„В началото на сезона всички казваха, че изпадаме, а сега сме на второ място.”

„Аз за непостоянство не мога да говоря. Взехме точки навън. Не искам да чувам за непостоянство, напротив. Не може от десет кръга да имаш девет победи и един равен и то срещу отбор, който е за efbet Лига и да говорим за непостоянство”, каза още Ники Митов.