Треньорът на Монтана Николай Митов бе доволен от успеха на своя отбор над Марек с 2:1 в мач от 19-я кръг на Втора лига.

"Успяхме да покажем характер, искам да поздравя футболистите. Щеше да е много незаслужено, ако не победим. Получи се равностойно първо полувреме, но през втората част имаше само един отбор на терена", започна той.

"Казахме си, каквото трябва, а те го изпълниха. Исках да се абстрахираме от резултата и да играем, както трябва. На мен ми се иска да изглеждаме така, но знаем, че не можем винаги да е така. Млад отбор сме, който е направен през тази година", продължи специалистът.

"Трябва постоянство, защото по този начин ще вървим нагоре. Ако играем така, може да няма резултати винаги, но ще дойде моментът, в който ще имаш позитивна серия. Имахме и някои срещи, в които имахме късмет, но в други такива се надигравахме с лидерите и това искам да виждам от Монтана", добави треньорът на Монтана.

"Ние се опитваме да не влияят негативните серии и резултати, но няма как. Почнаха играчите по-сковани, но трябва да не мислят за това. Има днес и утре, не трябва да се гледа назад. Ако някой се чувства резерва, не го искам в отбора", коментира той.

"Дузпа винаги може да се изпусне. Радвам се, че влизат хора, които се раздават и се зарадвах и за двамата. Виждам как се появяват на терена – да обръщат мача. Имаме много работа да развием отбора. Нека мине мачът с Балчик и ще говорим с ръководството. Гледаме мач за мач. В този отбор има хляб, трябва да се вкара конкуренция", завърши Николай Митов.