Треньорът на Монтана Николай Митов говори след равенството 2:2 с Добруджа.

"Няма как да не съм доволен, отборът игра добре, втори пореден мач играем срещу тим, който е претендент за влизане в групата. Надиграваме се и в много моменти сме по-добри. За съжаление днес допуснахме лесни голове, които ни прекършиха в тези важни моменти. Има го във футбола, не мога да обвинявам никой. Във второто полувреме дадохме инициативата малко на Добруджа. Искахме много да победим, държахме топката. Можехме и да загубим, в Добруджа има много опитни футболисти. Стана добър мач за зрителите", сподели той.

"Първият гол няма какво да коментирам, при втория лесно допуснахме там да се стреля и да се стигне до този рикошет. Ще го гледаме детайлно мача. Поздравявам футболистите. За мен правим добър сезон, в тройката сме. Отписваха го този отбор, така че няма как да не съм доволен", каза още Митов.

"От всички трябва повече. Щом си чужденец трябва да показваш класа", заяви наставникът на Монтана.

"Две точки сме от Спартак, няма как да не съм доволен от класирането. Гледаме напред. Това е съвсем нов отбор. Имаме още много работа, но вече заприличахме на отбор. Ние трябва да пренесем тази игра. Мислим за мача с Радомир, стойностен отбор", завърши той.